Gaasterlandstraat 5, 1079 RH Amsterdam, tel: 085-877 01 87
info@taalstudio.nl
Archief taalwetenschappelijke bijeenkomsten

Workshop LINGUA
LINGUA, de wetenschappelijke eenheid van de Zwitserse Federale Migratiedienst, organiseerde op 23 en 24 juli 2008 in Lausanne een Workshop over taalanalyse in de asielprocedure.
Voor het programma klik HIER.

Workshop on Language Analysis in the determination of national origin
Op donderdag 21 juni 2007 vond een workshop plaats aan de Universiteit van Amsterdam onder de titel Language Analysis in the determination of national origin. Deze workshop was mede-georganiseerd door De Taalstudio en verbonden aan de gezamenlijke conferentie van de Society for Pidgin and Creole Languages en de en de Associação de Crioulos de Base Lexical Portuguesa e Espanhola. Nadere informatie over de workshop is hier te vinden.

Sociolinguistics Symposium 16
Op 7 juli 2006 vond een workshop plaats onder de titel Language Analysis in Refugee Status Determination. De workshop werd door De Taalstudio georganiseerd en maakte onderdeel uit van het tweejaarlijks Sociolinguistics Symposium 16, dat ditmaal plaatsvond aan de Universiteit van Limerick. Het programma van de workshop en andere details zijn hier te vinden.

International Association of Forensic Linguistics 2005
Op 3 juli 2005 vond een symposium plaats onder de titel Language analysis in asylum cases: defining a new branch of forensic linguistics. Dit symposium werd door De Taalstudio georganiseerd en maakte deel uit van de tweejaarlijkse conferentie van de International Association of Forensic Linguistics (www.iafl.org). Het programma van het symposium is hier te vinden.  


Ga naar